Oxetin Buy Online Uk Order Cefixime Oral Suspension Online In Canada Buy Tribulus Plus Pharmacy Online Buy Amoksiklav Online With Mastercard Dedoxil Buy Online Cheap Skip to main content Skip to search

EQUIP PROFESSIONAL

Al llarg del temps, els i les professionals que formem Atèrquia ens hem conegut i hem treballat conjuntament, compartint valors, metodologia i sobretot la vocació per treballar amb les famílies. Junts i juntes realitzem col·laboracions i supervisió de casos i formem part de grups de treball especialitzats, com ara el Grup de Treball de Coordinació de Parentalitat del COPC (Delegació de Girona). El fet de poder treballar amb aquesta mirada d’equip ens permet atendre cada família com un cas únic i singular.

Sílvia Garcia: psicòloga, mediadora familiar i coordinadora de parentalitat

Màster en Psicologia Forense (Institut Superior d’Estudis Psicològics). Experta en Psicologia Forense (Col·legi Oficial de Psicòlegs de Catalunya). Postgrau en Resolució de Conflictes i Mediació Familiar Sistèmica (UdG). Membre del Grup de Treball de Jurídica i de Coordinació de Parentalitat del COPC.  Ha exercit com a docent a la Universitat Autònoma de Barcelona. Ha format part de l’equip del Servei Tècnic Punt de Trobada de Manresa, com a psicòloga i com a coordinadora. Actualment duu a terme la seva pràctica professional en l’àmbit de la consulta privada (Manresa).

Eva Sala : psicòloga, mediadora familiar i coordinadora de parentalitat.

Màster en Psicologia Clínica, Legal i Forense (Universidad Complutense de Madrid). Experta en Psicologia Forense (Col·legi Oficial de Psicòlegs de Catalunya). Postgrau en Resolució de Conflictes i Mediació Familiar Sistèmica (UdG). Membre del Grup de Treball de Jurídica i de Coordinació de Parentalitat del COPC. Ha format part durant 10 anys de l’Equip d’Assessorament Tècnic en l’Àmbit de Família del Departament de Justícia de la Generalitat de Catalunya. Ha impartit formació en diversos màsters i postgraus. Actualment duu a terme la seva pràctica professional en l’àmbit de la consulta privada (Girona).

Carme Bosch: psicòloga.

Màster en Teràpia Cognitivo-Social. Postgrau en Teràpia sexual i de parella. Clínica en EMDR. Experiència en el tractament d’addiccions (en comunitat terapèutica) i en trastorns alimentaris (en centre especialitzat d’Hospital de dia i ingrés). Actualment dirigeix un Centre de Psicologia a la ciutat de Manresa i duu a terme la seva pràctica professional en l’àmbit de la consulta privada (Manresa).

Pol Franco: psicòleg.

Postgrau en Neuropsicologia Clínica. Màster en Rehabilitació Neuropsicològica i Estimulació Cognitiva (Institut Guttmann). Formació i experiència en TRV (Tractament a través de Realitat Virtual), Guttmann NeuroPersonal Training (Institut Guttmann) i Tècniques de relaxació i visualització aplicades a la neuropsicologia. Col.laborador d’ISEP (Institut Superior d’Estudis Psicològics) com a docent i tutor del màster de Psicologia clínica i de la salut. Actualment duu a terme la seva pràctica professional en l’àmbit de la consulta privada (Manresa).

Judit Trench : psicòloga.

Màster en Psicologia Forense (Institut Superior d’Estudis Psicològics). Màster en Envelliment i Demències. Actualment duu a terme la seva pràctica professional en l’àmbit de la consulta privada (Manresa).