Buy Atrovent Online Mexico Buy Flexeril Online Canada How To Find Etilaam For Sale Online Where To Buy Cardarone In Australia Where To Order Lopimune In Mexico Skip to main content Skip to search

Com treballem

La nostra orientació és fonamentalment sistèmica, de manera que contemplem a la persona com a membre del seu sistema familiar, dinàmic i en constant evolució, amb les seves característiques i particularitats dins de la família. Ens nodrim també d’altres enfocaments, com el cognitiu-conductual, segons els objectius de treball i cada cas en particular. Cada família és única, així que quan ens coneixem decidim conjuntament la millor manera de treballar plegats.

Normalment la família és atesa per un professional, en funció de la seva demanda i de les característiques i necessitats que presentin. No obstant, en alguns casos treballem en co-teràpia, és a dir, sent dues les persones de l’equip que acompanyen a la família. Creiem que és un abordatge útil quan la situació és complexa o es fa necessari un abordatge multidisciplinar, permetent a les famílies avançar en la recerca de les seves pròpies solucions.